Glædelig jul! I et radio interview på Power 106 sagde Justin Bieber, at han trækker sig fra musikken. Men det er dog ikke hele sandheden.

Mange fortæller, at det selvfølgelig ikke passer, andre siger det er godt og, at det er sandt. Men hvad skal man tro på?

Du kan se videoen fra interviewet her.

[tube id=’HuxdeRJ5e3E’]

Justin Bieber fortæller, at han trækker sig tilbage efter hans nye album “Journals” rammer markedet. Dog har kilder efterfølgende været ude og sige, at det selvfølgelig bare var sagt i sjov. Senere var Justin dog ude og sige, at det måske blot var en lille pause der var tale om.

– Jeg vil gerne vokse som kunster. Jeg vil træde lidt tilbage, for jeg vil have min musik til at modne.

Jeg er ikke nogen Belieber, nej faktisk så bryder jeg mig på ingen måde om Justin Bieber og jeg vælger at kalde bullshit på det vores kære pop prinsesse siger.

Justin Bieber tjener kassen. Om det er på hans musik eller hans evne til, at gå direkte i trussen på små teenagepiger ved jeg ikke, men jeg ved dog, at han på ingen måde har behov for, at ændre hans måde at tjene penge på. Men hvad ligger der så bag, hvad er det i virkeligheden der får charmebananen til, at trække sig fra rampelyset?

Kunne det måske have noget at gøre med, at Justin måske ikke kan finde ud af, at opføre sig ordenligt? Beliebers vil selvfølgelig ikke give mig ret, da de er så gakkede med ham, at selv da han valgte, at spytte på hans fans, så tog de selvfølgelig bare imod.

Justin Bieber

Justin Bieber spytter på sine fans

Det er selvfølgelig i orden, at spytte på sine fans hvis det er, at man direkte prøver at opsøge problemer eller gode grunde til, at kunne trække sig lidt tilbage. Hvad med for eksempel lidt hærværk?
Da Justin Bieber slog et smut forbi Brasilien valgte han, ikke kun at gå på bordel, men også, at trashe hans hotelværelse med graffiti hvilket, i Brasilien, kan betyde en stor bøde og op til et års fængsel. Sød knægt han er hva, beliebers?

Men når man nu er ung, har penge og ‘venner’, som Bieber, så vil man selvfølgelig gerne feste, hell det vil alle vel. Bieber er dog Bieber, og de generelle regler gælder selvfølgelig ikke ham. Så efter en fest hvor politiet måtte rykke ud 3 gange, for at bede Le Bieber om at skrue ned, går der nu overvejelser om hvorvidt der skal gøres en offentlig sag ud af det, da Bieber i sidste ende endte med, at blive meldt da han åbenbart ikke kunne indordne sig efter politiet de to første gange de var rykket ud til festen.

Anmeldelsen kommer fra Biebers gode nabo, som Bieber i øvrigt har spyttet i hovedet og truet med at slå ihjel efter en episode hvor, at Bieber skulle have kørt uansvarligt igennem villakvarteret, og naboen havde konfronteret ham med det. Læs mere her.

Netop det med, at spytte på folk ser ud til, at være noget Justin Bieber elsker, da det åbenbart er sket op til flere gange. Du kan f.eks læse mere her: Justin Bieber politianmeldt igen og så var der også lige Radiovært anklager Justin Bieber for spytteri og hån.

Jeg kunne blive ved, for enkelte søgninger på nettet afslører mange artikler om hvordan Justin Bieber har glemt, at hun blot er et menneske ligesom alle os andre, og de generelle regler faktisk også gælder hende.

Jeg er i bund og grund ligeglad med Bieber, men det der irriterer mig er, først og fremmest, hans fans som åbenbart synes det hele er helt fint, og ikke på noget tidspunkt vælger, at hæve øjenbrynet bare en smule og stille spørgsmålstegn ved deres store idols handlinger og væremåde.

Tag for eksempel disse to trunter

[tube id=’CKZMJvJO5U8′]

Hvis Bieber troppede op, spyttede dem i ansigtet, brugte deres hår som håndklæde eller tævede dem med sin penis, tror i så, at de ville opføre sig meget anderledes end i den video? Nej. Disse tøser er vulgære nok til, at stå og begrave hovedet i et håndklæde der er tilsavlet med et andet menneskes sved.

Jeg tror det er en meget god idé, at Bieber trækker sig. Det skal dog ikke være for, at modne sin musik, men for, at modne sig selv. Det er tydeligt, at den stjernestatus han har fået er gået direkte i potten og, at han tror han er hævet over alt og alle. Det er på tide han får nogle tæv, om det så er bogstaveligt talt, eller hvad det er, så fortjener han, at stå til ansvar for alt det lort han render rundt og laver. Hvorfor spørger du? Prøv du, at gå ud og lav blot nogle af de ting Bieber har lavet det sidste år, og se hvor hurtigt du ender op i fængsel efterfulgt af en meget lang straffeattest. Hvorfor han slipper afsted med det her er et godt spørgsmål. Min teori er, at ingen selvfølgelig slår på piger. Hvad er din?

Bieber har kun succes på grund af sine fans, sådan er det jo med alle der får stjernestatus. Uden sine fans, så er man intet. Så at pisse så godt og grundigt på sine fans, virke komplet ligeglad med dem og behandle dem som undermennesker er så ækelt og utaknemmeligt, at jeg ikke forstår hvorfor hans karriere ikke er blevet brændt op for lang tid siden.

Hvis jeg var kendt for det jeg lavede, så ville jeg da som minimum behandle de mennesker godt der har gjort det muligt for mig, at kunne leve af det jeg holder af, at leve et liv hvor jeg ikke behøver at spekulere på om jeg har penge nok til, at kunne spise resten af måneden eller om jeg behøver at bekymre mig om fremtiden for min kommende familie hvad penge angår.

Så at holde sig væk fra musikken tror jeg er en god idé for Justin, men, som sagt, så tror jeg han skal fokusere lidt mere på sig selv inden han skyder egen båd til bunds, i stedet for, at modne den musik han alligevel ikke selv skriver. Det er muligt han er kendt for et par intetsigende autotunede numre, men du kan ikke autotune livet.